Företag

Visningar

Biografen är den perfekta lokalen för mötes- och kundaktiviteter. Bjud på en bestående upplevelse! I biosalongen riktas åhörarnas uppmärksamhet automatiskt mot budskapet som presenteras framme vid estraden eller på duken.

Alla älskar bio!

Vi är ett engagerat företag som brinner för att skapa positiva upplevelser för våra kunder. Sedan Tomas och Peter tog över arbetar vi oavbrutet med att förbättra och uppgradera såväl tekniken som bekvämligheten i våra salonger. Alla älskar att gå på bio! Det är ett faktum som ger dig som företag eller organisation en fantastisk möjlighet att stärka ditt varumärke hos oss. Våra biografer är centralt placerade i Karlshamn och Ronneby dit det är lätt att ta sig och lätt att hitta parkering.

Hyr en biosalong

Håll din föreläsning eller konferens i en lokal där alla ser och hör allt. Under dagtid måndag-onsdag (08:00-16:00) kan du disponera stans bästa lokal till kanonpris! 2.500 kr för en halvdag och 4.000 kr för en heldag

Kundevent med filmvisning

Visa uppskattning åt din personal eller skäm bort dina kunder! Håll din kick-off eller ditt kundevent på biografen. Dela med dig av viktig information och bjud samtidigt på en bioupplevelse i världsklass.

Allt detta ingår:

  • Personal på plats
  • En av våra biosalonger
  • Modern konferensteknik
  • En aktuell och anpassad film
  • Popcorn och dryck till samtliga gäster
  • 5 biocheckar
  • Städning

Mat & Dryck

Genom våra duktiga cateringleverantörer kan vi tillgodose alla dina specifika önskemål när det gäller förtäring. Självklart erbjuder vi alltid de klassiska biotillbehören som dryck, godis och nypoppade popcorn.

Du vet väl att...

Allt är möjligt! Vi är duktiga på unika upplevelser, som t ex förhandsvisningar, mingelpaket med röda mattan, bubbel och exklusiv tillgång till hela biografen.

Kontakta oss för offert - info@centrumbiografen.se eller simon@centrumbiografen.se

Läs mer om möjligheterna att exponera ert företag på våra biografer.

Ge dina anställda och era kunder en uppskattad gåva i form av presentkort.