Boka padel

I samarbete med Ronneby Padel och Bergslagskrogen erbjuder BNI Sydost sina partners möjligheten till aktiva 1-2-1 möten på fredagar från och med november.

Mellan 11:00-13:00 på fredagar är den nya padelhallen på V.Industrigatan abonnerad för våra partners med ersättare och gäster.

Boka friskvårds 1-2-1 eller bjud in till effektiv och rolig 1-2-1 med en partner från ditt eller ett annat BNI team eller bjud in din ersättare eller varför inte en bra ”gäst”

Du kan boka in dig med en partner eller flera, som du vill spela med eller bara boka in dig själv och då ser vår affärspartner Peter Klima från Ronneby Padel till att du har någon att spela med.

Aktiviteten startar vid 11:00 och det finns omklädning med dusch för både herrar och damer

Lunchen serveras på plats 12:30 och fram till 13:00 kan ni äta och prata med endast BNI partners i lokalen och, ni får givetvis sitta kvar och prata även efter 13:00, även om det då kan anlända andra padelspelare.

 

Den välsmakande buffélunchen kommer levererad till hallen av vår affärspartner Magnus Wernström på Bergslagskrogen och står uppdukad 12:30.

 

Pris: 200 kr per person (inkl. moms)

I priset ingår 60-90min padelspel, rack för den som behöver, Peter Klima på plats som lär ut grunderna eller smarta tips till dig som kommit lite längre, samt lunch och kaffe. Exklusive tid med endast BNI:are på plats.

Centrumbiografen Ronneby, 0457-126 40
info@centrumbiografen.se

Vi säljer Biopresentkort i kassan, LK kläder, Maxi och Willys.

Vi tar gärna emot Filmstadens biobiljetter i papper (Ej Filmstadens plastkort).